Dato og klokkeslæt

29. oktober 19.30–22.00

Clara Sofie

En del af Spil Dansk uge

Kvindelige Forbilleder: Clara Sofie

Kvindelige Forbilleder sætter spotlys på kvinder i rytmisk musik, hvor publikum møder, lytter og lærer om den talentfulde kunstner Clara Sofie. Som Grammy-nomineret, 3 x platinsælgende sangerinde og sangskriver fra København har Clara Sofie skabt sig en bemærkelsesværdig karriere siden sit gennembrud i 2010 med det kæmpe hit "Når Tiden Går Baglæns", der toppede hitlisterne i 8 uger og solgte tredobbelt platin.

I løbet af denne intime koncert og artist-talk vil Clara dele sin rejse som professionel musiker, herunder hendes danske og engelsksprogede udgivelser såsom "Lever for en anden", "Brænd mig helst" og "Ild og Vand". Publikum får mulighed for at stille spørgsmål og deltage i dialog undervejs, hvilket giver en unik indsigt i hendes liv og virke.

Clara har også arbejdet som sangskriver for prominente navne som Hjalmer, Benjamin Hav, Drew, Sanne Salomonsen, og senest bidraget til Diplo ft. Who Made Who, hvis album blev nomineret til en Grammy i 2022.

Tag del i en aften med både musik og inspirerende fortællinger fra Clara Sofies liv og karriere – en perfekt kombination af intimkoncert og artist-talk, der hylder kvindelige forbilleder i musikverdenen.

 

Collaborations med:

Diplo/Who Made Who, D1MA, Rune RK (Kölsch, Calabria), Rune Rask (Kendrick Lamar), Cazzette (Aviici), JLV (“Breath By Breath” +10mio streams) m.fl.

 

Priser:

Grammy nomineret som sangskriver på Diplos album (2022).

Vandt DJ favorit af året på danske DJ Awards (2011).
Nomineret til en DMA for årets Club album (2011).
Nomineret til en DMA for årets danske hit (2011).

 

Presse:

Clara Sofie er aktuel på D1MAs nye single “Baglæns”, som er samplet fra “Når Tiden Går Baglæns”.

Clara Sofie er aktuel sammen med Pharfar, Bro og Johnny Hansen i Tv3 og Viaplays musikalske programrække: “Syng Min Sang”.

Clara Sofie er et af dansk pops største talenter – Eric Jensen, Politiken
Clara Sofie er for hot til youtube – Ekstra Bladet (de flaggede” Når Tiden går Baglæns ” videoen).

 

Sted

SvanekeGaarden

Pris

Gratis - Begrænset antal pladser