Dato og klokkeslæt

24. november 15.30–17.30

MØF 6/6 Anne Lise Marstrand Jørgensen

Natten Åbner Sig Som En Port (2023)

Det Nye Testamente gendigtet som roman: Historien begynder med to fødsler omgærdet af mystik og slutter med en brændende vision for menneskelivet. Vi følger Johannes, der kaldes Døberen, og oplever festen, hvor hans hoved bliver serveret på et fad. Vi går blandt de mænd og kvinder, der lyttede til Jesus, en fattig tømrer fra en ubetydelig provins, og vi oplever begivenhederne sammen med dem – de hen­givne, de nysgerrige, de søgende, de skeptiske og de vrede. Det er frugtbarhedens tid, natten åbner sig som en port. En beretning præget af ægthed og af selve den undren, Jesus og Kristus til stadighed må vække.

Anne Lise Marstrand Jørgensen er cand.mag. i litteraturvidenskab. Hun debuterede som forfatter i 1998 med digtsamlingen Vandring inden Ophør. Siden har hun udgivet flere digtsamlinger og romaner - herunder især de to meget populære bøger om den tyske nonne, læge og komponist Hildegard af Bingen. Hun har bl.a. arbejdet som anmelder for Berlingske Tidende. I perioden 2014-2016 var Anne Lise Marstrand-Jørgensen desuden formand for Statens Kunstfonds Litteraturudvalg.

Anne Lise Marstrand-Jørgensens digtning kredser omkring universelle temaer som fødsel og død, kærlighed og forholdet mellem mennesker.

Derudover er hun  aktiv samfundsdebattør og stærkt kritisk overfor Danmarks flygtninge- og udenrigspolitik. Hun er aktiv i netværket Venligboerne.

Pris og tilmelding:

Antal Arr.                     Alm            u.25

3 stk.                             390             180

4 stk.                             480             220

6 stk.                             660             300

Løssalg*                        165             105

*Løssalgsprisen er inkl. billetgebyr

Man kan vælge frit mellem de 6 foredrag. Man kan købe 3, 4 eller 6 eftermiddage, eller enkelte eftermiddage.

Tilmelding pr. mail booking@svanekegaarden.dk med navn, mail, telefonnr., antal foredrag og hvilke numre, der ønskes (1-6). Beløbet overføres via bankoverførsel til Nordea 0650 6505748601

MØF er støttet af:

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr 165 -U.25 kr. 105 inkl billetgebyr. For serier se beskrivelsen
Køb billet