Dato og klokkeslæt

6. december 19.30–22.00

Claire De Lune

En musikalsk rejse

CLAIRE DE LUNE består af sangerinden Clara Bryld, guitaristen Una Skott og bassisten Ida Hvid. De tre kvinder mødte i midten af 00’erne hinanden på Rytmisk Musikkonservatorium, hvorfra de alle er dimittender. Deres musikalske samarbejde tog for alvor form på en filmoptagelse, og fra da af var CLAIRE DE LUNE en realitet. Navnet er inspireret af Debussy’s populære stykke ”Clair de lune” med reference til medlemmernes navne og trioens poetiske udtryk.

CLAIRE DE LUNE’s musik er inspireret af den filmiske og visuelle verden med et præg af jazz, fransk poesi og elektronisk pop. Alle medlemmer skriver sange til trioen, men komponerer også i fællesskab. Udover det brede selvskrevne repertoire fortolker CLAIRE DE LUNE også deres yndlingsjazzstandards- og popsange. Deres musik har fungeret som underlægningsmusik for dokumentarfilm, de har givet koncerter i forskellige design- og kunstfora og optrådt på en lang række spillesteder - fra intime koncerter til større scener.

Line up:
Clara Bryld (vokal, klaver, keyboard)

Una Skott (guitar, vokal)

Ida Hvid (kontrabas, vokal)

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr. 160 - U.25 kr. 80 inkl. billetgebyr
Køb billet