Dato og klokkeslæt

25. februar 15.30–17.30

MØF 1/6: Iselin C. Hermann

Berninis Øje (2023)

Berninis Øje (2023)

Gian Lorenzo Bernini var et universalgeni som Michelangelo var det før ham. Bernini har gjort alt det, du tænker på, når du tænker på Rom: For eksempel De fire floder, fontænen på Piazza Navona, den ovale plads foran Peterskirken, den smilende elefant med en obelisk på ryggen på Piazza Minerva. Bernini var billedhugger, arkitekt, maler … et vidunderbarn, den katolske kirkes redskab, elsker, hader, intrigemager, ilter, hengiven. Et inderligt portræt af en kunstner, i splid med sig selv og viser hvorfor kunst er nødvendig og hvor meget det koster at skabe kunst.

Iselin C. Hermann er Cand.phil i dansk litteratur med speciale i Henrik Nordbrandts forfatterskab. Desuden har Iselin læst teatervidenskab, kunsthistorie og italiensk på KUA. Som ung blev hun uddannet cirkusartist på Ecole Nationale du Cirque i Paris. Iselin C. Hermann debuterede som forfatter med brevromanen “Prioritaire” som 38-årig. Tidligere var Iselin redaktør på Brøndums forlag.

Debutromanen “Prioritaire” blev godt modtaget i Danmark og oversat til 17 sprog. Iselin har blandt andet skrevet romanerne “Der hvor månen ligger ned”, “Dampe”, “Træer sår sig selv” og “Domino”, romaner som alle tager udgangspunkt i steder, hvor jeg har boet gennem længere tid: Damaskus, Christiansø, Sydfrankrig og Paris og romanerne er blandt andet oversat til fransk, italiensk, engelsk, tysk, hollandsk, norsk, svensk, finsk, japansk, russisk og ungarsk. Derudover har Iselin skrevet en hel del børnebøger

 

Pris og tilmelding:

Antal arr.                      Alm            u.25

3 stk.                             390             180

4 stk.                             480             220

6 stk.                             660             300

Løssalg*                        165             105

*Løssalgsprisen er inkl. billetgebyr

Man kan vælge frit mellem de 6 foredrag. Man kan købe 3, 4 eller 6 eftermiddage, eller enkelte eftermiddage.

Tilmelding pr. mail booking@svanekegaarden.dk med navn, mail, telefonnr., antal foredrag og hvilke numre, der ønskes (1-6). Beløbet overføres via bankoverførsel til Nordea 0650 6505748601

MØF er støttet af: 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr 165 -U.25 kr. 105 inkl billetgebyr for serier se beskrivelsen
Køb billet