Dato og klokkeslæt

8. marts 19.30–21.00

Wafande - Udsolgt

Det Der Skal Til Tour

Wafande er klar til at indtage de danske spillesteder med sin kommende turné, "Det Der Skal Til Tour".


Wafande glæder sig til at blive genforenet med sit dedikerede publikum og dele sin musik på tværs af Danmark.

Wafande har i mere end et årti sunget og charmeret sig ind i danskernes hjerter med en perlerække af hits og sin strålende personlighed, siden han brød igennem lydmuren med det ultimative sommerhit ”Gi’ Mig Et Smil” og debutalbummet ”Du Ved Det tilbage” i 2011.

Siden sin seneste koncert i Amager Bio i marts har Wafande længtes efter at komme tilbage og levere uforglemmelige musikalske og nærværende øjeblikke. Med et arsenal af spritny musik i bagagen, vil fans have mulighed for at opleve numre, der aldrig før har ramt ørerne.

"Jeg kan ikke vente med at komme ud i det danske land og skabe en uforglemmelig feststemning sammen med jer alle, I kan godt glæde jer til en kæmpe fest!" udtaler Wafande.

Kærligheden skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen med sit band i ryggen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste liveperformere, der er fuld af overraskelser.

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 220 inkl. billetgebyr
Køb billet