Dato og klokkeslæt

15. marts 19.30–21.30

Emma Pilgaard Band 2024 - Releasetour

"In My Garden"

Fredag 1. marts udgav Emma Pilgaard sit længe ventede debutalbum "In My Garden", som gæster Svanekegaarden med sin releasetour rundt i landet.

Med sit band spiller hun originale numre, som kombinerer elementer fra singer/songwriter-genren med jazzens uforudsigelige verden i en symbiose af vellyd. Fængende melodier og relaterbare tekster blandes med spændende harmonik, rytmik og improvisation. Her kombineres fængende melodier og relaterbare, jordnære tekster med smukke harmonier, skæve taktarter og improvisation. Dette skaber en unik lyd, som er karakteristisk for bandet, og som bør absolut opleves live.

Trods sin unge alder har sanger og sangskriver Emma Pilgaard været aktiv på den danske musikscene i en årrække allerede og modtog i 2022 prisen som "Årets Fynske Jazztalent”.

Pianist Asger Brink modtog "Næstveds Talentpris" i 2022, og kontrabassist Emil Madsen vandt Bucharest International Jazz Competition, som er Europas 3.-største jazzkonkurrence, så det er unge men meget dygtige musikere der stiller op

Hun har optrådt i adskillige sammenhænge med bl.a. Jorge Degas Quartet, ...

Jazzværket 22/2-24: "... Emma Pilgaard Band - et ungt og mere end lovende ensemble fra Odense. Som sanger og sangskriver er Emma Pilgaard i international klasse, og musikken er gennemarbejdet og dynamisk med plads til spontanitet."

 

Line-up:

Emma Pilgaard – Vokal

Asger Brink – Piano

Johannes Mogensen - Guitar

Emil Madsen – Kontrabas

Magnus Lundsgaard - Trommer

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr 160 -U.25 kr. 100 inkl billetgebyr
Køb billet