Dato og klokkeslæt

28. april 15.30–17.30

MØF 3/6 Tom Buk-Swienty

Safari fra helvede (2022)

Den utrolige fortælling om de knap 30 sønderjyder, der forklædt som danske sømænd i det tyske kejserriges tjeneste under 1. Verdenskrig blev sendt på en hemmelig, halsbrækkende mission til kolonien Tysk Østafrika. Foran sig på et maskeret skib havde de 25.000 sømil, Nordatlanten, Sydatlanten, Kap det Gode Håb og Det Indiske Ocean – og mod sig Royal Navy. Bogen handler om sønderjydernes dramatiske og farefulde sørejse og senere fodrejse gennem det afrikanske vildnis. Selv om alt det, sønderjyderne skulle igennem, næsten er for utroligt til at være sandt, er der tale om virkelige hændelser. De beskrives via deltagernes øjenvidneberetninger og erindringer og er baseret på samtidige og unikke dokumenter fra arkiver i Tyskland, England og Danmark.

Tom Buk-Swienty er Cand.mag. i historie og amerikanske samfundsstudier fra Københavns Universitet og University of California. Han har gennem 10 år været journalistisk medarbejder og USA-korrespondent ved Weekendavisen. Desuden har Tom været lektor og adjungeret professor i historie ved SDU. Tom Buk-Swienty debuterede i 1999 med Amerika Maxima – Et dansk roadtrip gennem Clintons USA. Siden er der bl.a. kommet bøger om 1864, familien Dinesen og en samtalebog med Dronningen.

Pris og tilmelding:

Antal Arr.                     Alm            u.25

3 stk.                             390             180

4 stk.                             480             220

6 stk.                             660             300

Løssalg*                        165             105

*Løssalgsprisen er inkl. billetgebyr

Man kan vælge frit mellem de 6 foredrag. Man kan købe 3, 4 eller 6 eftermiddage, eller enkelte eftermiddage.

Tilmelding pr. mail booking@svanekegaarden.dk med navn, mail, telefonnr., antal foredrag og hvilke numre, der ønskes (1-6). Beløbet overføres via bankoverførsel til Nordea 0650 6505748601

 

MØF er støttet af:

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm kr 165 -U.25 kr. 105 inkl billetgebyr - For serier se beskrivelsen
Køb billet