Dato og klokkeslæt

15. maj 20.00–21.15

Claus Hempler

Solo

Siden udgivelsen af ”Kufferten Fuld Af Mursten” i 2019 har Claus Hempler optrådt for fulde sale over hele landet.

Dog var det allerede som helt ung, at Claus Hempler slog sit navn fast som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Siden har han udgivet en håndfuld klart definerede soloplader, der gav ham ry som en af vores store, stildannende sangere og en musikernes musiker.

Dog var det var som om, at denne voksne, etablerede sanger sprang ud som helt nyt navn med udgivelsen i 2019. For første gang nogensinde skrev han på dansk og det gav et helt nyt liv til musikken. Sange som ”Jeg Drømmer Om En Sang”, ”Op” og ”Navnet Er Hempler” streames og spilles stadigt flittigt på radioen.Det er med udgangspunkt i de sange – og måske flere nye finder plads på sætlisten – at Hempler nu tager på turné.

Claus Hempler modtog januar 2020 to priser ved Steppeulven (Årets Album og Årets Tekstforfatter), derudover vandt han i 2020 også to Carl-priser (Årets Komponist og Årets Tekstforfatter) og er desuden modtager af både Dan Túrell-medaljen og F.P. Jacs Mindelegat.

****** Fyens Stiftidende

****** Politiken

*****  Berlingske

*****  Gaffa

Sted

Svanekegaarden Bemærk spilletidspunkt - men vi holder baren åben fra 18.30, så kom og hyg med os inden koncerten

Pris

Kr. 310 inkl billetgebyr
Køb billet