Dato og klokkeslæt

8. maj 19.30–22.00

Marie Carmen Koppel

Danmarks ukronede soul dronning

Med albummet “FORGIVENESS”, markerer Marie Carmen sig ikke bare som Danmarks ukronede soul dronning men også en power-fuld sangskriver der har gravet dybt efter den inspiration og energi, som endte med at blive det nødvendige lys i mørket og fundamentet for “FORGIVENESS”. Med dette album viser Marie Carmen Koppel nu sin enorme råstyrke som komponist og tekstforfatter og deler gavmildt ud af den helt enestående vokale power og signatur, som Danmark kender og elsker.

Nu drager hun på turne med sine sange der har sunde rødder i den gospel, soul og R&B-tradition, som er karakteristisk for Marie Carmen Koppel, suppleret med de nye kraftfulde skud, som kun musikalske soul mates kan skabe sammen med genretradition og legesyg kærlighed og omgivet af Danmarks absolutte musikalske førstehold.

Man går rørt fra en koncert med Marie Carmen Koppel der har altid været garant for kvalitet, stor integritet og en stemmepragt i topklasse.

 

Keyboards: Steen Rasmussen

Trommer: Marco Diallo

Bas: Dan Rasmussen

 

Pressen skrev:

 Lucia Odoom / anmeldelse af “Forgiveness” i Politiken:

“ Efter verdens længste januar er dette album som at blive svøbt i et blødt og varmt tæppe, lyden af håb midt i en tid med megen weltsmertz”

“Alle i dette land kender hendes stemme, der burde blive ordineret som medicin til hele befolkningen i influenza sæsonen” 

 

Forgiveness fik 5 stjerner i Gaffa, Ivan Rod skrev bl.a:

“Hun omtales ofte som Danmarks ukronede soul dronning, og det Prædikat kommer ikke ud af det blå. Marie Carmen Koppel er ud af den gennemmusikalske Koppel-familie, men er i dag dem af alle der besidder den mægtigste vokal. Det er den, vokalen, der har gjort hende landskendt, ikke familien.

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 310 inkl. billetgebyr
Køb billet