Dato og klokkeslæt

9. juni 15.30–18.00

Opera for alle – alle for Opera

De kendte hits i ny forklædning

Svanekegaarden byder velkommen til ÅRETS operasatsning med en Forestilling fra guidOpera:

Medvirkende: Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis, Signe Asmussen, Josefine Andersson
Musik: Kapelmester Leif Greibe Trio
Ide og instruktion: Guido Paevatalu

I denne forestilling vendes der op og ned på historierne i kendte og elskede operaer som Carmen, La Traviata og Rigoletto. Der digtes videre på karakterernes skæbner til lyden af Mozarts, Puccinis, Bizets og Verdis geniale musik.

Hvad sker der efter Puccinis Mimi er død? Bliver hendes Rodolfo kærester med veninden Musetta? Og hvad med Violetta i Verdis udødelige La Traviata? Hvad nu, hvis hun havde fået vaccinen mod tuberkulose i tide? Og hvad sker der, når hundyret Carmen møder superforføreren Don Juan?

Kom med til en forestilling fyldt med musik fra øverste hylde af operarepertoiret og med fire sangere i topform, som guider dig gennem et helt nyt univers af fake news og alternative fakta. Det kommer ikke til at gå stille af!

Glæd Jer for det gør vi!

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm: 385- - +65: 310,- - Ung u.25: 210,- inkl. billetgebyr
Køb billet