Dato og klokkeslæt

9. juni 15.30–18.00

Opera for alle – alle for Opera

De kendte hits i ny forklædning

Svanekegaarden byder velkommen til ÅRETS operasatsning med en Forestilling fra guidOpera:

De kendte hits i ny forklædning

I operaens fantastiske verden handler det tit om kærligheden til den eneste ene, eller om trekantsdramaer med forhindringer af alle slags, inden heltinden dør til sidst – helst af en unavngiven lungesygdom.

Men hvad sker der, når Puccinis Mimi er død? Bliver hendes Rodolfo på et tidspunkt kærester med veninden Musetta? Får de to børn, som senere ender i en sammenbragt familie med Rodolfos bedste ven Marcellos tre børn, da Musetta og Marcello efter 15 år endelig finder sammen igen? Og ender Rodolfo til sidst med at springe ud af skabet sammen med studiekammeraten Schaunard?

Og hvad med Violetta i Verdis udødelige La Traviata? Hvad var der sket med hende, hvis hun havde fået vaccinen mod tuberkulose i tide?

Eller hvis Hertugen i Rigoletto viste sig at være en rigtig fin og blød mand, som helt i #metoo-bevægelsens ånd tog dybt afstand fra enhver udnyttelse af uskyldige teenagepiger?

I forestillingen Opera for alle – alle for Opera vender vi op og ned på historierne i de kendte og elskede operaer som Carmen, La Traviata, Rigoletto, Don Juan, Figaros Bryllup m.fl. Vi digter videre på deres skæbner, og gør det naturligvis med Mozarts, Puccinis, Bizets og Verdis geniale musik. En forestilling fyldt med musik fra øverste hylde af operarepertoiret – med fire sangere i topform som guider gennem et helt nyt univers af fake news og alternative fakta.

Så – tør du se, hvad der mon sker, når hundyret Carmen møder superforføreren Don Juan? Det kommer ikke til at gå stille for sig, tør vi godt love!

Glæd jer! For det gør vi!

 

Medvirkende: Guido Paevatalu, Niels Jørgen Riis, Signe Asmussen, Josefine Andersson
Musik: Kapelmester Leif Greibe Trio
Ide og instruktion: Guido Paevatalu

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Alm: 385- - +65: 310,- - Ung u.25: 210,- inkl. billetgebyr
Køb billet