Dato og klokkeslæt

18. juli 19.30–21.30

Opera MasterClass 2024 - Elevkoncert

Eksperimentarium for Klassisk sang

Afsluttende koncert med de studerende i "Eksperimentarium for Klassisk Sang". Her byder de deltagende sangere på en gennemgang af hvor langt de er kommet i løbet af ugen. Det plejer at være en enestående oplevelse at nyde resultatet af en uges hårdt arbejde og at se de studerendes glæde over den nye lærdom.

Aftenens sangere er : Anna Golovanova Hjortkjær - Elin Emanuelsson - Emilia Bornestav - Josephine Feit - Josephine Wastenson - Martine Johanne Olsen - Sandra Lind Thorsteinsdóttir - Siri Sofia Glasdam Jakobsen - Åsne Sjølie Sandegren 

Undervisare under Masterclassen:

Mette Borg, dramaturg og instruktør

Gitta-Maria Sjöberg, sangpedagog

Karin Holm, pianist

 

 

 

 

 

 

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr.150 inkl. billetgebyr
Køb billet