Dato og klokkeslæt

14.–17. jul 10.00–17.00

Opera Master Class. Workshop og foredrag

Åben for publikum

Årets Master Class med deltagelse af sangere under uddannelse inden for klassisk sang og klassisk musical holder åben workshop: Søndag 14.- onsdag 17. juli.

Undervisere på masterclassen er Gitta-Maria Sjöberg, Mette Borg og Karin Holm - Årets elever er: Anna Golovanova Hjortkjær - Elin Emanuelsson - Emilia Bornestav - Josephine Feit - Josephine Wastenson - Martine Johanne Olsen - Sandra Lind Thorsteinsdóttir - Siri Sofia Glasdam Jakobsen - Åsne Sjølie Sandegren 

I denne sommerworkshop bliver der arbejdet med både opera og lieder/romancer/sange. I løbet af en lille uge åbnes materialet under inspirerende vejledning af 3 af Nordens bedste pædagoger: Sopran Gitta-Maria Sjöberg, der i 25 år har været Den Kgl. Operas førende sopran, Karin Holm, Göteborg Operaens ledende repetitør og Mette Borg, dramaturg, instruktør og fast underviser v. bl.a. Den Danske Scenekunstskole. Det helt unikke er, at denne trio arbejder tæt sammen i undervisningslokalet og vejledningen derfor er både teknisk, dramatisk, musikalsk og scenisk. Ikke adskilt men i eet og samme rum, omgivet af Svanekegaardens dejlige atmosfære, skønhed og venlighed. Koncentrationen er intens og glæden stor.
Hver morgen indledes med opvarmning (kun for deltagerne), efterfulgt af foredrag v. Mette Borg om musikalske, dramatiske og filosofiske emner.

 

(Foto: Opera Master Class 2021)

Sted

Svanekegaarden

Pris

Gratis