Dato og klokkeslæt

22. juli 19.30–21.30

Ibrahim Electric

Dansk acid-power-beat-blues-jazz

Gennem de sidste par år har IBRAHIM ELECTRIC været en af ​​de mest populære europæiske jazzgrupper... Disse 3 personlige instrumentalister har - udover populariteten hos denne gruppe - gjort sig bemærket som nogle af de mest markante på deres respektive instrumenter i Skandinavien.

Den danske trio IBRAHIM ELECTRIC skuffer aldrig. Deres skæve – provokerende – udadreagerende – originale musik stikker fingrene ind i stort set alle musikalske kagedåser... og sender kaskader af perler fra højtalerne. IBRAHIM ELECTRICs stil er ikke for pedantikere. Der er elementer af gammeldags soul/jazz – AFRObeat – 60’er syre-power-beat – og selvfølgelig trioens varemærke: de hurtige, nærmest punkede passager, hvor de tre musikere smelter sammen til én legende organisme.
Hvert af bandmedlemmerne besidder et ekstremt højt niveau af musikalsk ENERGI, og de har en gensidig kærlighed til den rene energi i musikken...
Dette har gjort denne enhed ekstraordinær! Uanset om Niclas spiller guitarsolo i Ali Farka Toures ånd...Jeppe spiller en solo, der leder tankerne hen på 1960'ernes Hammond-ikoner...eller Stefan spiller en trommesolo med avantgarde-elementer, en ting, der overstråler det hele, er deres kærlighed til at spille og optræde, og den store intensitet i deres udtryk!

Denne trio er en fantastisk liveoplevelse!
En erfaring, som indtil videre er leveret i følgende lande: USA – Canada – Marokko – Brasilien – Danmark – England – Irland – Skotland – Polen – Sverige – Norge – Finland – Frankrig – Tyskland – Litauen – Letland – Estland – Holland – Kina – Korea – Thailand!

Guitar: Niclas Knudsen
Hammond B3: Jeppe Tuxen
Trommer:
Stefan Pasborg 

Sted

Svanekegaarden

Pris

Kr. 250 inkl. billetgebyr
Køb billet