Dato og klokkeslæt

30. juli 19.30–22.00

Mads Mathias Trio

I'm still all ears

Ingen sommer uden disse skønne musikere og således heller ikke i 2024

Med inspiration fra fortidens og nutidens store jazzvokalister som Nat King Cole, Frank Sinatra og Harry Connick Jr, og med dyb respekt for crooner-traditionen, skaber han sin egen lyd og fører vokaljazzen ind i nutiden. Mads har bl.a. optrådt i koncertsale som Royal Albert Hall og Royal Festival Hall i London og Den Forbudte By i Beijing, og er desuden ofte solist med Danmarks Radios Big Band. Han har modtaget et utal af priser, bl.a. ’Leo Mathisen Prisen’ (2016), ’Svend Asmussen Prisen’ (2018) og ’Årets Live Act’ ved DMA Jazz i 2018. Mads Mathias er desuden kandidat fra Rytmisk Musikkonservatorium, København. 

Line-up: Mads Mathias, Jacob Fischer, Morten Ankarfeldt

 

Foto: Kristoffer Juel

 

Sted

Svanekegaardens have eller sal -vejret bestemmer

Pris

Kr. 180, - inkl. billetgebyr
Køb billet