Dato og klokkeslæt

26. juli 19.30–21.30

Ekspressen

Fest og Højt humør i Svanekegaardens have

FLYTTET FRA 20/7 til 26/7 læs nederst

Ingen sommer på Svanekegaarden uden Ekspressen så tag festhumøret med og få en fantastisk aften når vi igen byder velkommen til havefest med Espressen - ingen sommer uden dem, for når Ekspressen går på scenen sker der noget. Fra første akkord spredes en musikalsk virus af eufori og ekstase – og ingen er immune. De fire bandmedlemmer og forsangere; Pharfar, Klumben, Pewer  og Chapper  skaber en usnobbet følelse af fælleskab og frihed – der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd.

På kort tid har Ekspressen stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Bandet har vundet flere priser og toppet hitlister. I sommeren 2020, blev bandets nummer ”Solhverv” (i Lord Siva’s version)  årets helt store sommerhit med over 15.000.000 afspilninger.

De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning, med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed rock og pop, som er omdrejningspunktet i bandets repertoire. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed men også hårde tider som skilsmisse og ensomhed

Ekspressen er et band der skabt af gode relationer og det er et band der skaber gode relationer. Gode relationer til hinanden, gode relationer til og blandt publikum og en god relation til hele Danmark.

Ekspressen er tidligere kendt som Humørekspressen.

Fotograf Kasper Hjorth

 

Svanekegaarden er desværre nødsaget til at rykke koncerten til fredag den 26. juli.

Vi er klar over at dette kan skabe udfordringer og hvis du/I sender Reg. nr. + konto nr., navn samt antal billetter – refunderer vi selvfølgelig billetterne.

Hvis vi ikke hører noget gælder billetterne automatisk til den nye dato.

 

Vi beklager ulejligheden

Sted

Svanekegaardens Have

Pris

Kr, 220 inkl. gebyr
Køb billet