Dato og klokkeslæt

7. august 19.30–22.00

Kristin Korb Quartet

med Årets gæst: Mads Kjølby

Ti-års Jubilæumskoncert med denne skønne trio, som altid skaber en magisk stemning og giver garanti for en oplevelse af format. 

Kristin mestrer traditionen og  er alligevel helt sig selv. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere.

Med sig har Kristin Korb som sædvanlig de to fremragende musikere:

Magnus Hjorth, svensk pianist og bosiddende i København, er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister.

Snorre Kirk, dansk/norsk trommeslager, der de seneste mange år har været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien.

Årets gæst:

Mads Kjølby er en af landets fornemmeste guitarister, en veletableret komponist og underviser. Han har arbejdet med musikere som Nils Langren (Sverige), Ed Jones fra Incoqnito og US3, Steve Waterman (UK), Andy Sheppard (UK), Severy Pyssalo (FIN), Leonid Vintskevich (RUS), David Goloschokin (RUS), Kim Nazarian (US) fra The New York Voices, Joel Taylor (US) og danske kunstnere som Sinne Eeg, Veronica Mortensen, Mads Mathias, Stig Rossen, Thomas Eje og mange mange flere. Han arbejder også med store orkestre som Tivoli Bigband, Danmarks Radios Bigband og Danmarks Radio Orcestra, hvor han har optrådt med Dee Dee Bridgewater, Katie Mehlua og Mick Hucknall fra Simply Red.

Han spiller på elektrisk og akustisk guitar, banjo, mandolin, ukulele og Pedal steel og det har givet ham muligheden for at være involveret i nogle af de bedst sælgende Musicals i Danmark gennem de sidste 10 år. Mamma Mia i Tivoli, Shrek på Forum, Shubidua på Østre Gasværk, Chess på Falkoner, Matador ved Den Kongelige Opera i København, Jesus Christ Superstar med Danmarks Underholdningsorkester samt flere større projekter med Danmarks Radios Symfoniorkester som: Fantasymphony , Morricone, Gaming i symfoni og mange andre.

Line up:
Kristin Korb (USA) - Bas & vokal
Magnus Hjorth (S) - Piano
Snorre Kirk (N) - Trommer 

Mads Kjølby - Guitar

 

Sted

Svanekegaarden

Pris

kr. 180 inkl. billetgebyr - Unge u.25 samt studerende kr. 100
Køb billet