Dato og klokkeslæt

26. sep–12. dec 17.00–21.30

Masterclass i Kulturmiljø

Otte Inspirerende Aftener Med Kreativitet, Netværk og Fællesskab

Masterclass i Kulturmiljø på Svanekegaarden
Otte Inspirerende Aftener Med Kreativitet, Netværk og Fællesskab

Denne efterårssæson præsenterer Tunes of Tomorrow med støtte fra Tuborgfondet en spændende række af masterclasses, der finder sted på Svanekegaarden over otte aftener. Projektet giver både unge talenter og erfarne kulturaktører en unik mulighed for at dykke ned i fremtidens kulturmiljø og udforske, hvordan de kan være med til at forme det. Med fokus på kreativitet, netværk og konkrete værktøjer, vil masterclass-serien inspirere deltagerne til at tage en aktiv del i kulturens udvikling.

Masterclass i Kulturmiljø vil samle engagerede deltagere fra hele landet til en række oplæg og diskussioner med nogle af dem vi synes er kulturens skarpeste profiler, og som har markeret sig i vores lokale kulturmiljø.

Hver aften vil byde på nye emner og perspektiver, der ruster deltagerne til at tage deres kulturprojekter til nye højder.

Fællesspisning og Samvær
Begrænset pladser - Først til mølle 

Som en del af masterclass-forløbet vil der være mulighed for fællesspisning inden hver session. Fællesspisningen skaber en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor deltagerne kan mødes, udveksle idéer og danne relationer på tværs af generationer og baggrunde. Det er dog frivilligt at deltage i fællesspisningen – man kan sagtens nyde masterclass-delen alene.

 Praktisk Information

- Forløb: 8 aftener i efteråret 

- Datoer: 26/9, 10/10, 28/10, 7/11, 14/11, 28/11, 5/12 og 12/12 

- Sted: Svanekegaarden, Skippergade 2-8, 3740, Svaneke 

- Tid: kl. 18 - ca. 21.00 

- Fællesspisning: kl. 17 - Begrænset antal pladser 

Hvem kan deltage?

Masterclass i Kulturmiljø er for alle, der interesserer sig for kultur – uanset om du er nybegynder eller erfaren aktør. Serien er designet til at inspirere både unge og voksne og giver dig mulighed for at få nye perspektiver, styrke dine kompetencer og skabe stærke netværk i kulturlivet.

Tilmelding og yderligere information

Du kan tilmelde dig hele forløbet eller vælge de aftener, der passer bedst for dig.
Skriv til os på tilmeld@tunesoftomorrow.dk


Har du spørgsmål andre spørgsmål så skriv til os på info@tunesoftomorrow.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Svanekegaarden, til otte inspirerende aftener med kreativitet, læring og fællesskab!